Brand design / brend dizajn, vizuelni identitet ili Corporate design čini jedinstven sklop elemenata, vizuelnih simbola koji brend čine prepoznatljivim.

Većina ljudi pod brendom podrazumeva ime i njegovu percepciju, ikonografiju, izgled i sl. Za mnoge se pojam brend dizajn završava na tome. Međutim, nije dovoljno dizajnirati logotip, osmisliti propagandni slogan i sl. i sve to postaviti na veb sajt, zaglavlje memoranduma ili u potpis e-mail-a. Ovo o čemu govorim je ustvari identitet. Brend je nešto više od toga.

Dizajn nije samo kako proizvod izgleda ili kako ga osećamo, već i kako radi… “, rekao je jednom prilikom čuveni Stiv Džobs. Govorio je, naravno, o brendiranju i vrednosti brenda.

Brend treba da reflektuje i istakne kvalitet koji je firma definisala kao ključni faktor svog uspeha i na taj način da pošalje pravu poruku budućim potrošačima.

Interact” vam nudi usluge dizajniranja brenda što je nešto uži spektar usluga nego “brendiranje” budući da uslugu ili paket usluga brendiranja teško može da vam pruži jedno lice ili firma. Brending je prilično neopipljiv i širok pojam.

Ipak, sa zadovoljstvom ćemo vam pružiti usluge brend dizajna i dizajna identiteta vaše kompanije, organizacije, proizvoda ili usluga, usluge dizajna reklamnih materijala, web dizajna tj.dizajniranja veb stranica i ostalih elemenata vezanih za pojavljivanje na internetu. Copywrite-ing odnosno kreiranje propagandnih poruka, slogana, tekstova, članaka pomoću kojih ćete komunicirati sa potrošačima i javnošću.

Možemo mnogo toga da učinimo za vas.
Na vama je samo da dođete kod nas na sastanak bez ikakvih obaveza. Ako se ne dogovorimo oko posla bar ćemo se ispričati razmeniti iskustva a i to može da bude na obostranu korist i zadovoljstvo.

Vidimo se!