MORATE DA IMATE SVOJ vEB SAJT JER ŽIVITE U
21. VEKU – ERI DIGITALNIH KOMUNIKACIJA!!!

Ali, važno je da pre nego što se upustite u veliki posao izrade Veb sajta znate nekoliko ključnih stavki koje će svakako uticati na vašu odluku o izboru:

 1. Vaš Veb sajt mora da radi na nekoj CMS (content management system) platformi  („mašina koja pokreće sajt“) kako biste mogli sami da menjate sadržaj i da ga uređujete. U suprotnom, imaćete „neupotrebljivu“ stvar.
  1.1. Kada su u pitanju CMS platforme, postoje besplatne i one koje se plaćaju. Koristićete, naravno, besplatnu CMS platformu.
  1.2. Među CMS platformama (bilo „platnim“ ili besplatnim) u celom svetu ubedljivo je najkorišćenija, najprostija za upravljanje i najsigurnija platforma WordPress.
 2.  Vaš web sajt mora biti vidljiv na pretraživačima interneta (na prvom mestu Google pretraživač) i dobro pozicioniran u odnosu na ključne reči ili fraze pretrage.
  2.1. Ako niste znali Google gotivi WordPress a sama ta činjenica vas već stavlja u konkurentsku prednost nad ostalima . (Ako sumnjate – proverite ovu tvrdnju na nekom drugom mestu);
  2.2. Samom činjenicom da prostim logovanjem na sajt imate priliku da menjate i kreirate njegov sadržaj, što ćete i raditi, bićete u prednosti nad vojskom neažurnih sjtova koje Google „ne voli“ baš iz tog razloga.
 3. Vaš web sajt mora da bude savršen u vizuelnom – estetskom i organizacionom smislu. Kada su ovi kriterijumi u pitanju, na pravom ste mestu! Nikada (ali nikada) nisam imao nezadovoljnog niti ravnodušnog klijenta.

 

Princip rada:

 • Koristim besplatnu CMS platformu (WordPress) koju inače koristi  između 22 i 54%  (ah, te statistike) svih web sajtova na svetu a što je još važnije,  ovaj procenat svakodnevno raste;
 • Koristićem gotove dizajn šablone / teme koje naknadno redizajniram, prilagođavam i upodobljavam u odnosu na potrebe svojih klijenata;
 • Izbor perfektnih i savršenih (i u estetskom i u programerskom smislu) dizajn šablona (WP tema) je prevelik i vrlo često će vam biti neophodna pomoć pri izboru. Cene odlično dizajniranih i kodiranih templejta se kreću između 45 i 75 $ (približno između 4.500,00 i 8.000,00 RSD);
 • Sadržaj (početne tekstove) za svoj veb sajt možete (i trebate) da napišete sami ali, ako vam je i to iz nekog razloga problem, obratite mi se. Više o copywriting-u saznajte ovde.

 

Zašto WORDPRESS?

 • Zato što je najbolji;
 • Zato što je najzastupljeniji;
 • Zato što je besplatan;
 • Zato što ima neverovatnu moć prilagođavanja i transformacije dizajna;
 • Zato što je intuitivan i lak za korišćenje;
 • Zato što pretraživači interneta lako i brzo indeksiraju (pronađu) sadržaj vašeg veb sajta iz razloga što se filozofija WordPress-a bazira na samomom sadržaju.

Uzmite u obzir i činjenicu da WordPress platformu koriste i neke najveće svetske kompanije kao što su MTV, CNN, Sony, Samsung, Ford,  eBay , Wall Street, Fox News, The Times, New York Times, National Geographic, Yahoo,   Mozilla, BlackBerry.

Dakle, sada ste Vi na potezu.

Kontaktirajte nas i dođite kod nas da Vam sve objasnimo detaljnije i pokažemo kako ovo funkcioniše u praksi. Naravno, bez ikakve obaveze prema nama.

Dobrodošli!